Träffat massa älgar

Idag har vi varit med mamma i Markaryd vi har varit på älgsafari. Det var jättekul vi åkte i ett tåg i en timme mitt i skogen och det kom fram en massa älgar vi matade dom med löv. Vi såg Bison oxar också sedan åt vi våfflor!

Hamburgre är gottIgår var vi i Halmstad och handlade med mamma, vi köpte en ny DVD och vi var och åt på MAX, det var gott!

FunCityVi fick en överraskning av mamma och det var att åka till FunCity. Jag åkte radiobilarna sköt laserdome det var jätte kul. Vi såg en liten kossa som spelade död. Det fanns massor att göra, vi badade och åkte karuseller det var jätte kul!

NyfriseradSåhär cool blev jag när Julia fixade min frilla

Mördarsnigel
Jag blev jätte ledsen innan för jag trampade på en mördarsnigel utan skor när jag skulle till en kompis och den blev mos. Det luktade skit illa under min fot och det var så himla himla äckligt. Nu är jag ensam med min mamma och vi har fredagsmys det är mysigt.

SöndagJag har varit ute i regnet idag med min kompis och vi såg en regnbåge, Nu är jag ensam med mamma vi har mys och äter glass

En mörtEn mört blev det i fångst!Min första resa dec 2008


Bad
Vi har badat mycket på Rödastrand och Långasand. Idag var vi i Långasand och jag dök med cyklop med Julia. Vi åt en god glass och det var jätte roligt att bada. Vi har grillar hos grannen idag det var mums

Jag en superstar

Jag är ett steg närmare Idol


Gissa låten

Gissa vilken låt jag sjunger


LångasandIgår var vi i Långasand, jag och Julia fiskade krabbor det var kul.

Fiskar ålHej jag heter Rasmus och är 7 år och jag har skaffat mig en blogg.. Min mamma kommer hjälpa mig att skriva lite. Här kommer jag lägga in bilder och berätta vad jag gör.


Här är vi och fiskar ål, det var jättekul. Vi grillade korv tillsammans medans vi fiskade. På ena bilden syns mina två storasystrar men dom vågade inte sätta på mask på kroken som jag vågade. Vi fick ingen ål men det var kul att fiska iallafall

RSS 2.0